´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre corpul omenesc - pagina 5

Cel mai mare numar de persoane care isi dau foc simultan

Cel mai mare numar de persoane care isi dau foc simultan

Recordul privind cel mai mare numar de persoane care isi dau foc simultan a fost inregistrat in Ohio, SUA. Aici si-au dat foc simultan 21 de persoane care au purtat costume speciale din gel, cu scopul de a le proteja trupurile de flacari. Participantii au avut flacari pe ei timp de 32 de secunde, dupa care s-au aruncat la pamant si au inceput sa se rostogoleasca. Niciunul dintre ei nu a fost ranit, ba mai mult, toti au declarat ca nu au simtit deloc caldura. Precedentul record de acest fel a fost stabilit in anul 2009, cand 17 oameni si-au dat foc in acelasi timp, tot in Ohio.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 17 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cele mai multe persoane care urla ca lupii

Cele mai multe persoane care urla ca lupii

Recordul privind cele mai multe persoane adunate la un loc ce urla ca lupii a fost inregistrat in St Cloud, Minnesota, Statele Unite ale Americii si a fost organizat de Department of Campus Involvement din cadrul Universitatii St. Cloud. La realizarea recordului au participat 296 de studenti. Ideea de a reliza acest record le-a venit de la mascota scolii un Husky si a fost realizat din dorinta de socializare a studentilor.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 18 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cel mai lung lant uman care a trecut printr-un cerc

Cel mai lung lant uman care a trecut printr-un cerc

La stabilirea recordului au participat 364 de elevi si profesori ai scolii Calmore Infant and Junior din Southampton, Hampshire, Marea Britanie. Lantul uman s-a tot rupt la inceput si a fost dus pana la capat doar dupa 12 incercari. Recordul a fost realizat din dorinta de a strange fonduri pentru un nou proiect de dezvoltare a unei gradinite.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 19 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cea mai mare adunare a persoanelor centenare

Cea mai mare adunare a persoanelor centenare

Recordul privind cele mai multe persoane de peste 100 de ani aflate la un loc a fost inscris in Cartea Recordurilor la Regency Nursing and Rehabilitation Centers din Somerset, New Jersey, Statele Unite ale Americii. In acest centru special s-au adunat 31 de centenari impreuna cu familiile lor pentru un pranz cu muzica si omagii aduse centenarilor. Centenarii care au participat la realizarea recordului locuiesc in jurul orasului New Jersey sau in zonele inconjuratoare.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 20 din categoria recorduri despre corpul omenesc

« 2 3 4

5

6 7 8 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct