´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre arta si media noi

?>

Inelul cu cele mai multe diamante naturale

Inelul cu cele mai multe diamante naturale

Inelul cu cele mai multe diamante naturale a fost realizat de casa de bijuterii Renani Jewels din Meerut, India si are in copmonenta sa 12.638 de diamante naturale. Inelul Prosperitatii cum a fost denumit de producatrori este compus dintr-o banda circulara cu un design floral, ornata la randul ei cu 12.638 de diamante naturale de 38 de carate. Inelul cantareste 165 de grame. Recordul anterior omologat de Cartea Recordului a apartinut tot unei case de bijuterii din India denumita Hallmark Jewellers. Acest Inel detine 7.801 diamante.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 1 din categoria recorduri despre arta si media

Reclama vizibila din Statia Spatiala Internationala

Reclama vizibila din Statia Spatiala Internationala

Hyundai a intrat in Cartea Recordurilor cu noua campanie de imagine, prin care este promovata inovatia din sanul companiei. Astfel Hyundai Motor Company foloseste 11 masini Hyundai Genesis care aflate in mers scriu un mesaj pe pamant, care poate fi vazut din spatiu. Mesajul este desfasurat pe o suprafata de 5.556.411,86 metri patrati in desertul Nevada si este vizibil din Statia Spatiala Internationala. Mesajul este "Steph ❤s You" si este trimis de o fetita tatalui ei aflat pe Statia Spatiala.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 2 din categoria recorduri despre arta si media

Cel mai longeviv sitcom din lume

Cel mai longeviv sitcom din lume

Cel mai longeviv sitcom din lume a fost desemnat a fi "Trasnitii", serial difuzat de Prima TV, ce a rulat timp de 12 ani si a ajuns la cel de-al 25-lea sezon. Productia romaneasca a reusit sa surclaseze animatia "The Simpsons", care a detinut pana acum recordul mondial. Trasnitii a reusit sa adune un numar total de 1.345 de episoade, insumate cu cele trei denumiri sub care serialul a fost difuzat la Prima TV, respectiv "Trasniti in N.A.T.O.", "Trasniti din N.A.T.O." si "Trasnitii". Sitcom-ul produs de Grig Chiroiu a intrat in Cartea Recordurilor doar cu cele 689 de episoade, inregistrate sub titulatura de "Trasnitii". Chiar si asa a reusit sa surclaseze animatia "The Simpsons" care a detinut recordul mondial, cu 573 de episoade. Primul episod al sitcomului "Trasnitii" a fost difuzat la data de 14 septembrie 2003, iar in august 2015 au inceput filmarile pentru sezonul cu numarul 25. Grig Chiroiu spune ca 600 de episoade inseamna 300 de ore pe micul ecran si vreo 4.500 de ore petrecute pe platoul de filmare. Intr-o saptamana se filmeaza aproximativ 6 episoade.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 3 din categoria recorduri despre arta si media

Cele mai mari vanzari intr-o singura saptamana

Cele mai mari vanzari intr-o singura saptamana

Adele a intrat in Cartea Recordurilor dupa trei ani de absenta din lumea show-biz-ului, cu noul sau album "25" care a inregistrat cele mai mari vanzari intr-o singura saptamana. In Statele Unite a vandut aproape 3,4 milioane de exemplare in 7 zile, fiind primul album din istorie vandut in peste trei milioane de exemplare intr-o saptamana. Adele a reusit astfel sa doboare recordul stabilit in 2000 de N SYNC, ce vanduse aproape doua milioane si jumatate de albume in sapte zile. Precedentul album scos de artista a fost vandut in peste 11 milioane de exemplare si a ramas timp de doi ani in topul vanzarilor. Totodata, "25" a devenit si cel mai descarcat album muzical din Marea Britanie, numarand 252.423 de descarcari in prima saptamana de la lansarea sa.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 4 din categoria recorduri despre arta si media

1

2 3 4 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct