Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre animale noi

Cel mai batran animal terestru aflat in viata

Cel mai batran animal terestru aflat in viata

Cel mai batran animal terestru aflat in viata este o broasca testoasa numita Jonathan. Se crede ca Jonathan s-a nascut in jurul anului 1832 si a devenit din anul 2019, cel mai batran animal terestru identificat dupa ce a murit Tu'i Malila despre care se crede ca a trait cel putin 189 de ani. Broasca testoasa Jonathan, cel mai batran animal terestru in viata are o varsta de cel putin 190 de ani si traieste pe Insula Sfanta Elena care este teritoriu britanic de peste mari. Jonathan trebuie hranit de ingrijitori, deoarece a orbit si si-a pierdut simtul mirosului.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 1 din categoria recorduri despre animale

Cea mai batrana pisica din istorie

Cea mai batrana pisica din istorie

Cea mai batrana pisica din istorie a fost Creme Puff o pisica ce si-a dus viata in Austin, Texas, Statele Unite ale Americii. Felina a fost nascuta la data de 3 august 1967 si a murit la 6 august 2005, traind nici mai mult nici mai putin de 38 de ani si trei zile.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 2 din categoria recorduri despre animale

Cea mai batrana pisica in viata din lume

Cea mai batrana pisica in viata din lume

Cea mai batrana pisica in viata din lume este Tiffany Two care a intrat in Cartea Recordurlor la 6 februarie 2015. Tiffany Two a implinit venerabila varsta de 27 de ani pe 13 martie 2015 si apartine lui Sharon Voorhees care a cumparat-o dintr-un pet-shop din San Diego, California. Precedentul record privind cea mai batrana pisica in viata din lume ii apartinuse lui Poppy, o felina care a murit la varsta de 24 de ani.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 3 din categoria recorduri despre animale

Cele mai mari testicule

Cele mai mari testicule

Cele mai mari testicule apartin Balenei albastre (Balaenoptera musculus), acestea pot depasi in dimensiuni 75 de centimetri si pot ajunge pana 45 de kilograme fiecare. Lung si zvelt, corpul balenei albastre este alungit, cu forma hidrodinamica, ce pare mai alungit fata de al altor cetacee, iar testiculele sunt de regula interne.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 4 din categoria recorduri despre animale

1

2 3 4 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct