´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre animale noi

?>

Cea mai batrana pisica din istorie

Cea mai batrana pisica din istorie

Cea mai batrana pisica din istorie a fost Creme Puff o pisica ce si-a dus viata in Austin, Texas, Statele Unite ale Americii. Felina a fost nascuta la data de 3 august 1967 si a murit la 6 august 2005, traind nici mai mult nici mai putin de 38 de ani si trei zile.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 1 din categoria recorduri despre animale

Cea mai batrana pisica in viata din lume

Cea mai batrana pisica in viata din lume

Cea mai batrana pisica in viata din lume este Tiffany Two care a intrat in Cartea Recordurlor la 6 februarie 2015. Tiffany Two a implinit venerabila varsta de 27 de ani pe 13 martie 2015 si apartine lui Sharon Voorhees care a cumparat-o dintr-un pet-shop din San Diego, California. Precedentul record privind cea mai batrana pisica in viata din lume ii apartinuse lui Poppy, o felina care a murit la varsta de 24 de ani.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 2 din categoria recorduri despre animale

Cele mai mari testicule

Cele mai mari testicule

Cele mai mari testicule apartin Balenei albastre (Balaenoptera musculus), acestea pot depasi in dimensiuni 75 de centimetri si pot ajunge pana 45 de kilograme fiecare. Lung si zvelt, corpul balenei albastre este alungit, cu forma hidrodinamica, ce pare mai alungit fata de al altor cetacee, iar testiculele sunt de regula interne.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 3 din categoria recorduri despre animale

Cea mai pletoasa rasa de magar

Cea mai pletoasa rasa de magar

Magarul Baudet du Poitou din Franta are cel mai lung par cu o lungime de aproximativ 15 cm lungime. Parul acestei rase de magar este adesea lasat sa creasca in mod deliberat, astfel incat parul i se incalceste, ajungand sa fie de-a dreptul zdrentuit.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 4 din categoria recorduri despre animale

1

2 3 4 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct