´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre corpul omenesc noi

Cel mai mare zgomot produs de om

Cel mai mare zgomot produs de om

Recordul privind cel mai mare zgomot produs de om inregistrat de Cartea Recordurilor, il detine profesoara Annalisa Flanagan din Irlanda. Annalisa Flanagan a depasit vechiul record reusind sa inregistreze un tipat ce a atins 121 de decibeli.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 1 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cantareata cu cea mai puternica voce din lume

Cantareata cu cea mai puternica voce din lume

Cantareata cu cea mai puternica voce din lume este soprana bulgara Smilyana Zaharieva care si-a demonstrat calitatile vocale ajungand la performanta de a atinge 113,8 decibeli. Soprana declara ca dintotdeauna a stiut ca are un talent special, lucru descoperit si de spectatorii care ajungeau sa fie cuprinsi de emotie in timpul spectacolelor ei. Smilyana Zaharieva a inregistrat recordul intr-un studio unde a pastrat nota atinsa mai mult de cinci secunde, dupa ce a depasit 110 decibeli.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 2 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cea mai mare durata petrecuta pe roller coaster-uri

Cea mai mare durata petrecuta pe roller coaster-uri

Richard Rodriguez din Statele Unite ale Americii s-a plimbat cu roller coaster-ele Pepsi Max Big One si Big Dipper aflate in parcul Pleasure Beach din Blackpool, Marea Britanie mai bine de 405 ore si 40 de minute. Plimbarile au avut loc intre 27 Iulie si 13 August, 2007.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 3 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cea mai indelungata perioada fara alimente solide

Cea mai indelungata perioada fara alimente solide

Britanicul Angus Barbieri este persoana care a trait cea mai indelungata perioada petrecuta de un om fara a consuma alimente solide. Acesta a trait 382 de zile consumand doar ceai, cafea, apa, apa minerala si vitamine cand a fost internat in spitalul Maryland intre iunie 1965 si iulie 1966. In perioada petrecuta in spital a scazut de la 214 kilograme la 80,74 kilograme.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 4 din categoria recorduri despre corpul omenesc

1

2 3 4 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct