´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre societatea moderna noi

?>

Cele mai multe luminite de pe un pom de Craciun

Cele mai multe luminite de pe un pom de Craciun

Reprezentantii Guinness World Records au inregistrat Canberra ca find capitala ce gazduieste Pomul de Craciun cu cele mai multe beculete. Bradul este impodobit cu 518.838 de luminite, are o inatime de aproximativ 21 de metri, iar steaua din varful bradului are o inaltime de 1,5 metri si este decorata cu 12.000 de luminite. Recordul a fost realizat vineri 27 Noiembrie 2015, in prezenta a sute de oameni si de reprezentantii Cartii Recordurilor care au confirmat faptul ca avocatul australian David Richards a stabilit un nou record mondial prin intermediul acestui proiect inedit. Bradul a fost realizat de David Richards cu sprijinul unei organizatii ce se ocupa de prevenirea sindromului de moarte subita la sugari, donand fondurile adunate acestei organizatii. Recordul din Canberra l-a detronat pe cel de la Osaka, unde Pomul de Craciun avea doar 375.000 de beculete.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 1 din categoria recorduri despre societatea moderna

Cei mai multi plimbareti dezbracati pe roller coaster

Cei mai multi plimbareti dezbracati pe roller coaster

Cei mai multi plimbareti dezbracati pe roller coaster au fost inregistrati in Cartea Recordurilor la data de 8 august 2010 pe Adventure Island din parcul de distractii Southend on Sea din Essex, Marea Britanie. Au fost 102 participanti ce au adunat peste 22.000 de lire sterline (36.700 dolari), pentru "Bosom Pals" un proiect dezvoltat in Southend University Hospital privind cancerul la san.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 2 din categoria recorduri despre societatea moderna

In cele mai multe parcuri Disneyland intr-o zi

In cele mai multe parcuri Disneyland intr-o zi

Michael Greening si nevasta sa au serbat 17 ani de casatorie doborand un record mondial. Acesti au vizitat intr-o singura zi trei parcuri Disneyland de pe trei continente: Disneyland Tokio, Disney World Florida si Disneyland Anaheim. Calatoria celor doi soti i-a costa 15.000 de dolari si au calatorit mai mult de 12.875 de kilometri in 24 de ore. Cu toate ca nu au incercat niciun roller coaster, carusel sau vreo camera a groazei s-au ales cu un certificat de la Cartea Recordurilor pentru cele mai multe parcuri de distractie de pe mai multe continente, vizitate intr-o singura zi.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 3 din categoria recorduri despre societatea moderna

Cele mai multe domnisoare si cei mai multi cavaleri de onoare

Cele mai multe domnisoare si cei mai multi cavaleri de onoare

Nunta lui Alex Simmonds (32 de ani), DJ de radio, si Amy Ewing (26 de ani), studenta la drept, din Marea Britanie a intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai multe domnisoare de onoare si cei mai multi cavaleri de onoare. Amy Ewing a avut un numar de 136 domnisoare de onoare, iar Alex Simmonds a avut nu mai putin de 97 cavaleri de onoare. Acestia au reusit astfel sa depaseasca recordurile anterioare de 126 domnisoare de onoare, respectiv 47 cavaleri de onoare la o nunta si este prima data cand aceste doua recorduri au fost stabilite la aceeasi nunta.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 4 din categoria recorduri despre societatea moderna

1

2 3 4 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct