´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri depre copii noi

Cea mai puternica fata din lume

Cea mai puternica fata din lume

Cea mai puternica fata din lume este Jacqueline Wickens, din Nevada, Statele Unite, care la doar 13 ani a reusit sa ridice deasupra capului o greutate de 154 kg si se antreneaza sa depaseasca pragul de 200 de kilograme. Rcordul ei este cu atat mai impresionanta cu cat recordul a fot stabilit la doar cateva luni de la inceperea antrenamentelor.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 1 din categoria recorduri depre copii

Cel mai puternic baiat din lume

Cel mai puternic baiat din lume

Cel mai puternic baiat din lume este Kyle Kane din Marea Britanie si are 12 ani, 1,60 metri si 60 de kilograme. Kane poate ridica peste doua ori greutatea lui, acesta si-a testat forta in timpul unui concurs de culturism in scopuri caritabile si a stabilit un nou record mondial cand a ridicat greutati ce depasesc 140 de kilograme. Kane se antreneaza zilnic cu haltere si merge la sala de patru ori pe saptamana unde poate sa impinga cu picioarele, greutati de peste 200 de kilograme.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 2 din categoria recorduri depre copii

Cel mai tanar instructor de yoga din lume

Cel mai tanar instructor de yoga din lume

Cel mai tanar instructor de yoga din lume este o fetita pe nume Shruti Pandey, din Uttar Pradesh, India. Shruti are sase ani si a inceput sa predea lectii de relaxare prin tehnicile yoga de la patru ani de cand indruma dornicii sa invete tehnici yoga intr-o statiune de vacanta din nordul Indiei. Fetita a avut nevoie de doar sase luni pentru a se perfectiona, depasindu-si maestrul si devenind un adevarat simbol pentru indieni. Shruti este extrem de meticuloasa si ii acorda o extrem de mare importanta ocupatiei ei, pe care o vede ca pe o joaca, deocamdata.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 3 din categoria recorduri depre copii

Cei mai multi chilotei purtati in acelasi timp

Cei mai multi chilotei purtati in acelasi timp

Recordul pentru cei mai multi chilotei purtati in acelasi timp este detinut de Jack Singer, un baietel de 10 ani din statul american New York, care si-a petrecut cea de-a zecea zi de nastere straduindu-se sa incapa in chilotei de diferite dimensiuni, astfel ca dupa 18 minute de imbracat strat dupa strat, numaratoarea s-a optrit la 215 perechi de chilotei, depasind recordul initial, de 200.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 4 din categoria recorduri depre copii

1

2 3 4 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct