Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri depre copii noi

Cel mai tanar practicant a schiului nautic

Cel mai tanar practicant a schiului nautic

Cel mai tanar practicant a schiului nautic este un bebelus de doar 6 luni, care ajutat de tatal sau a reusit sa omologheze un nou record in Cartea Recordurilor. Bebelusul se numeste Rich Humphreys si a practicat schi nautic pe lacul Powell de pe raul Colorado din Utah, SUA la varsta de 6 luni si 4 zile in septembrie 2020.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 1 din categoria recorduri depre copii

Cea mai puternica fata din lume

Cea mai puternica fata din lume

Cea mai puternica fata din lume este Jacqueline Wickens, din Nevada, Statele Unite, care la doar 13 ani a reusit sa ridice deasupra capului o greutate de 154 kg si se antreneaza sa depaseasca pragul de 200 de kilograme. Rcordul ei este cu atat mai impresionanta cu cat recordul a fot stabilit la doar cateva luni de la inceperea antrenamentelor.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 2 din categoria recorduri depre copii

Cel mai puternic baiat din lume

Cel mai puternic baiat din lume

Cel mai puternic baiat din lume este Kyle Kane din Marea Britanie si are 12 ani, 1,60 metri si 60 de kilograme. Kane poate ridica peste doua ori greutatea lui, acesta si-a testat forta in timpul unui concurs de culturism in scopuri caritabile si a stabilit un nou record mondial cand a ridicat greutati ce depasesc 140 de kilograme. Kane se antreneaza zilnic cu haltere si merge la sala de patru ori pe saptamana unde poate sa impinga cu picioarele, greutati de peste 200 de kilograme.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 3 din categoria recorduri depre copii

Cel mai tanar instructor de yoga din lume

Cel mai tanar instructor de yoga din lume

Cel mai tanar instructor de yoga din lume este o fetita pe nume Shruti Pandey, din Uttar Pradesh, India. Shruti are sase ani si a inceput sa predea lectii de relaxare prin tehnicile yoga de la patru ani de cand indruma dornicii sa invete tehnici yoga intr-o statiune de vacanta din nordul Indiei. Fetita a avut nevoie de doar sase luni pentru a se perfectiona, depasindu-si maestrul si devenind un adevarat simbol pentru indieni. Shruti este extrem de meticuloasa si ii acorda o extrem de mare importanta ocupatiei ei, pe care o vede ca pe o joaca, deocamdata.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 4 din categoria recorduri depre copii

1

2 3 4 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct