Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre corpul omenesc - pagina 3

Cea mai mare durata petrecuta pe roller coaster-uri

Cea mai mare durata petrecuta pe roller coaster-uri

Richard Rodriguez din Statele Unite ale Americii s-a plimbat cu roller coaster-ele Pepsi Max Big One si Big Dipper aflate in parcul Pleasure Beach din Blackpool, Marea Britanie mai bine de 405 ore si 40 de minute. Plimbarile au avut loc intre 27 Iulie si 13 August, 2007.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 9 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cea mai indelungata perioada fara alimente solide

Cea mai indelungata perioada fara alimente solide

Britanicul Angus Barbieri este persoana care a trait cea mai indelungata perioada petrecuta de un om fara a consuma alimente solide. Acesta a trait 382 de zile consumand doar ceai, cafea, apa, apa minerala si vitamine cand a fost internat in spitalul Maryland intre iunie 1965 si iulie 1966. In perioada petrecuta in spital a scazut de la 214 kilograme la 80,74 kilograme.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 10 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cel mai scunda femeie in viata

Cel mai scunda femeie in viata

La data de 16 decembrie 2011, Jyoti Amge, care la varsta de 18 ani masoara la 62,8 cm, a devenit mai scunda femeia in viata. Jyoti, a fost masurata la spitalul din Nagpur, India, de catre reprezentantii Guinness World Records si s-a dovedit ca fiind cu 6,2 cm, mai scunda decat detinatoarea recordului anterior. Acum, Jyoty este o stea in devenire in filmele Bollywood.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 11 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Tripletii cu greutatea cea mai mare

Tripletii cu greutatea cea mai mare

Michelle Lee Wilson (SUA), a dat nastere in 29 iulie 2009, la tripleti cu o greutate combinata de 10.33 kg (22 lb 12.6 oz). Greutatea tripletilor fiind dupa cum urmeaza - Evan Patrick 3.89 kg, Aiden Cole 3.32 kg si Lilly Kathryn 3.11 kg. Acestia s-au nascut in Englewood, Colorado, Statele Unite ale Americii, la interval de 2 minute unul dupa celalalt. Astfe, Michelle a nascut tripleti sanatosi la 36 de saptamani si 5 zile.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 12 din categoria recorduri despre corpul omenesc

« 1 2

3

4 5 6 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct