´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre corpul omenesc - pagina 6

Deplasare in pozitia podul

Deplasare in pozitia podul

Filipineza Leilani Franco este o contorsionista ce a intrat in Cartea Recordurilor datorita faptului ca este inzestrata cu o elasticitate si o mobilitate iesita din comun. Leilani a reusit sa faca podul si sa mearga astfel, in acea pozitie, pe o distanta de 20 de metri, in doar 10 secunde si 05 sutimi. Primii pasi in contorsionism i-a facut la Scoala Nationala a Circului din Canada, unde sustine ca a invatat toate trucurile.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 21 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Deplasarea pe rotile facand spagatul

Deplasarea pe rotile facand spagatul

Rohan Kokane un baiat indian in varsta de 12 ani,a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a trecut cu rotilele pe sub o placa de 10.03 metri lungime si 2.5 metri latime aflata la o inaltime de doar 25 centimetride la sol, pe o distanta de 10 metri. El a reusit aceasta performanta, in plina deplasare, facand spagatul si cu torsul aplecat in fata, foarte aproape de sol.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 22 din categoria recorduri despre corpul omenesc

100 de metri pe tocuri si in rochie de seara

100 de metri pe tocuri si in rochie de seara

Julia Plecher din Germania a intrat in Cartea Recordurilor cu un record putin mai ciudat, aceasta a alergat pe distanta de 100 de metri in 14 secunde si 531 de miimi. Ciudatenia provine din faptul ca Julia a alergat in rochie de seara si cu pantofi cu toc.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 23 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cele mai multe albine pe corp

Cele mai multe albine pe corp

Apicultorul Ea Ping din China a fost omul care a avut cele mai multe albine pe corp, acesta si-a acoperit trupul cu 331.000 de albine. Recordul a fost atins in aprilie 2012 cand albinele cantareau 73 de kilograme.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 24 din categoria recorduri despre corpul omenesc

« 3 4 5

6

7 8 9 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct