´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre corpul omenesc - pagina 8

Cea mai inalta freza din lume

Cea mai inalta freza din lume

Cea mai inalta freza din lume a fost realizata de designerul de moda japonez, Kazuhiro Watanabe, acesta a facut o creasta mohawk care masoara nici mai mult nici mai putin de un metru. Recordul a fost omologat de Cartea Recordurilor in septembrie 2012.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 29 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cel mai lung par impletit in codite

Cel mai lung par impletit in codite

Asha Zulu Mandela locuieste in SUA dar este originara din Trinidad - Tobago, detine recordul pentru cel mai lung par impletit in codite din lume: parul sau are o lungime de peste 6 metri. Si-a impletit pentru prima oara coditele in urma cu 25 de ani de cand nu l-a mai taiat.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 30 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cel mai lung sarut din lume

Cel mai lung sarut din lume

Cel mai lung sarut din lume este detinut de thailandezi Ekkachai si Laksana Tiranarat care alcatuiesc un cuplu. Acestia s-au sarutat 58 de ore, 35 de minute si 58 de secunde, doborand precedentul record de doar 50 de ore 25 de minute si o secunda. Castigatorii sunt un agent de paza in varsta de 44 de ani si sotia sa in varsta de 33 de ani.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 31 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cele mai multe nuci de cocos sparte cu un deget

Cele mai multe nuci de cocos sparte cu un deget

In orasul Malacca din Malaezia traieste maestrul Kung-fu Ho Eng Hui care a intrat in Cartea Recordurilor prin arta sa de a sparge nuci de cocos doar cu degetul aratator. Recordul sau a fost inregistrat in anul 2001, cand a reusit sa sparga trei nuci de cocos intr-un minut si 11 secunde, record ce a ramas nedoborat pana azi. De cele mai multe ori unui om normal ii este destul de greu sa sparga o nuca de cocos, insa acest om in varsta de peste 50 ani reuseste foarte natural sa sparga nucile cu un singur deget.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 32 din categoria recorduri despre corpul omenesc

« 5 6 7

8

9 10 11 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct