´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre corpul omenesc - pagina 2

Cea mai indelungata perioada fara alimente solide

Cea mai indelungata perioada fara alimente solide

Britanicul Angus Barbieri este persoana care a trait cea mai indelungata perioada petrecuta de un om fara a consuma alimente solide. Acesta a trait 382 de zile consumand doar ceai, cafea, apa, apa minerala si vitamine cand a fost internat in spitalul Maryland intre iunie 1965 si iulie 1966. In perioada petrecuta in spital a scazut de la 214 kilograme la 80,74 kilograme.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 5 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cel mai scunda femeie in viata

Cel mai scunda femeie in viata

La data de 16 decembrie 2011, Jyoti Amge, care la varsta de 18 ani masoara la 62,8 cm, a devenit mai scunda femeia in viata. Jyoti, a fost masurata la spitalul din Nagpur, India, de catre reprezentantii Guinness World Records si s-a dovedit ca fiind cu 6,2 cm, mai scunda decat detinatoarea recordului anterior. Acum, Jyoty este o stea in devenire in filmele Bollywood.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 6 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Tripletii cu greutatea cea mai mare

Tripletii cu greutatea cea mai mare

Michelle Lee Wilson (SUA), a dat nastere in 29 iulie 2009, la tripleti cu o greutate combinata de 10.33 kg (22 lb 12.6 oz). Greutatea tripletilor fiind dupa cum urmeaza - Evan Patrick 3.89 kg, Aiden Cole 3.32 kg si Lilly Kathryn 3.11 kg. Acestia s-au nascut in Englewood, Colorado, Statele Unite ale Americii, la interval de 2 minute unul dupa celalalt. Astfe, Michelle a nascut tripleti sanatosi la 36 de saptamani si 5 zile.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 7 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cea mai lunga barba la o persoana de sex feminin (aflata in viata)

Cea mai lunga barba la o persoana de sex feminin (aflata in viata)

Vivian Wheeler din Statele Unite ale Americii la data de 8 aprilie, 2010 avea parul facial de 25,5 cm (10.04 in). Vivian a inceput sa-si rada barba de la varsta de aapte ani, si abia dupa patru casatorii si moartea mamei sale, in 1993, a incetat sa-si mai rada barba. Ea prefera sa-si lege barba pentru a nu o incurca in rutina zilnica Cea mai lunga barba la o persoana de sex masculin (de viata) ii apartine lui Sarwan Singh (Canada), a carui mustati masurau in 8 septembrie 2011, 2.495 m (8 ft 2.5 in).

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 8 din categoria recorduri despre corpul omenesc

« 1

2

3 4 5 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct