´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri uluitoare - pagina 4

Cea mai batrana mama

Cea mai batrana mama

Recordul celei mai batrane mame ii apartine lui Omkari Panwar, din India care a reusit sa aduca pe lume o pereche de gemeni la varsta de 70 de ani. Omkari Panwar a declarat "Daca eu sunt mama cea mai batrana din lume inseamna nimic pentru mine. Deoarece singurul meu gand este sa vad de copiii mei si sa-i ingrijesc cat mai bine si cat mai mult."

Cartea recordurilor: Recordul numarul 13 din categoria recorduri uluitoare

Cea mai tatuata femeie

Cea mai tatuata femeie

Isobel Varley este diferita de celelalte femei de saizeci de ani deoarece ea detine recordul mondial al celei mai tatuate femei de pe planeta.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 14 din categoria recorduri uluitoare

Cele mai multe ace infipte in cap

Cele mai multe ace infipte in cap

Wei Shengchu denumit si jumatate om, jumatate arici detine recordul pentru omul cu cel mai mare numar de ace infipte in cap. Nu mai putin de 2009 ace au fost infipte pe capul si fata chinezului Wei Shengchu, pe platourile emisiunii "Lo Show dei Record" din orasul italian Milano, pe 11 aprilie 2009.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 15 din categoria recorduri uluitoare

Omul tuturor recordurilor

Omul tuturor recordurilor

Omul tuturor recordurilor este Ashrita Furman, detinatorul celor mai multe recorduri din Guinness World Records. Acesta este originar din cartierul newyorkez Queens, Keith Furman unde a primit prenumele Ashrita "protejatul lui Dumnezeu", in sanscrita. Din 1979, el a stabilit sau doborat 259 de recorduri oficiale Guinness, o parte din ele i-au fost doborate ulterior. In 2011, el detinea 100 de recorduri neegalate pana in acel moment. Ashrita Furman a declarat: "Vreau sa arat ca omul are capacitati infinite atunci cand crede in el insusi".

Cartea recordurilor: Recordul numarul 16 din categoria recorduri uluitoare

« 1 2 3

4

5 6 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct