´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri uluitoare - pagina 2

Persoana ce si-a tinut respiratia sub apa cel mai mult

Persoana ce si-a tinut respiratia sub apa cel mai mult

Tom Sietas scafandru din Germania in varsta de 35 de ani a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce si-a tinut respiratia sub apa timp de 22 de minute si 28 de secunde. Recordul anterior apartinea brazilianului Ricardo Bahia care a reusit sa stea sub apa 20 de minute si 21 de secunde. Dupa doborarea recordului Tom a declarat ca nu mananca nimic cu cinci ore inainte de fiecare incercare pentru a-si incetini metabolismul.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 5 din categoria recorduri uluitoare

Cel mai vechi pom de Craciun

Cel mai vechi pom de Craciun

Cel mai vechi pom de Craciun omologat de Guinness World Records este detinut de Janet Parker din Chippenham, Wiltshire, Marea Britanie. Acest pom de Craciun a fost cumparat de catre matusa sa in anul 1886 de la Woolworths. Pomul masoara 30 de centimetri si este pastrat intr-un vas pretios decorat cu Fecioara Maria si heruvimi.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 6 din categoria recorduri uluitoare

Cea mai mare ceapa din lume

Cea mai mare ceapa din lume

Recordul privind cea mai mare ceapa din lume ii apartine lui Pete Glazebrook, un fermier din nordul Anglia. Ceapa cultivata de Pete Glazebrook este una cu adevarat uriasa daca tinem cont de faptul ca aceasta cantarste 8,150 de kilograme.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 7 din categoria recorduri uluitoare

Cea mai grea aeronava trasa cu dintii

Cea mai grea aeronava trasa cu dintii

Recordul a fost inregistrat pe un aeroport din la Budapesta unde Zsolt Sinka a tras cu dintii o aeronava Wizz Air A320 care cantareste peste 50 de tone. Zsolt a reusit sa mearga cu spatele 39.2 metri in 52 de secunde, tragand aeronava de 180 de locuri cu ajutorul unei franghii de 7 metri lungime. Conform raportului oficial al Aeroportului din Budapesta, temperatura din aer avea o valoare de 31.1 grade celsius, iar la nivelul asfaltului era de 43.3 grade celsius.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 8 din categoria recorduri uluitoare

« 1

2

3 4 5 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct