Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre corpul omenesc - pagina 20

Cea mai ciudata dieta

Cea mai ciudata dieta

Michel Lotito din Grenoble si-a descoperit talentul accidental in timpul unei excursii la Londra. Incepand cu anul 1966 in meniul lui au fost 18 biciclete, 15 carucioare din supermarket, sapte televizoare, sase candelabre metalice, doua paturi, o pereche de schiuri, o bucata din nava Cessna si un computer. Se zvoneste ca in acest meniu ar mai fi existat si un sicriu.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 77 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Mers cu spatele cu bicicleta cantand la vioara

Mers cu spatele cu bicicleta cantand la vioara

Adam din Lübeck, Germania, merge cu bicicleta de la 4 ani. Tot la aceeasi varsta el a invatat sa cante la vioara. Cu timpul el a combinat aceste doua predilectii si a pus doua recorduri mondiale. El a mers 60,45 km cu spatele pe bicicleta in acelasi timp cantand la vioara. Recordul a fost validat in 2004.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 78 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cel mai lung discurs

Cel mai lung discurs

Lluis Colet a fost inscris in Cartea Recordurilor fiind autorul celui mai lung discurs. In 2004, acesta a vorbit timp de 48 de ore. Insa putin timp dupa aceasta recordul lui a fost batut de un barbat din India, care a tinut un discurs de 120 de ore, insa Colet nu s-a lasat batut si a batut recordul indianului tinand un discurs de 124 ore.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 79 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cele mai varstnice gemene

Cele mai varstnice gemene

Cele mai varstnice gemene din lume sunt Ena Pugh si Lili Millward, acestea traiesc in Marea Britanie. Gemenele au implinit in momentul inregistrarii recordului 101 ani. S-au nascut la 4 ianuarie 1910 si se numesc Lily Milward si, respectiv, Ena Pugh. Sunt fiice de fermier si inca mai locuiesc in casa parinteasca de la tara, gemenele sunt singurele supravietuitoare dintr-o familie de 10 copii. Ena are trei nepoti si zece stranepoti, iar Lily are cinci nepoti si noua stranepoti.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 80 din categoria recorduri despre corpul omenesc

« 17 18 19

20

21 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct